Apartmaji v Sloveniji in na Hrvaškem

Vas zanimajo tudi apartmaji izven Portoroža? Najdete jih lahko s pomočjo spodnjega iskalnika, tako da vnesete kraj ali regijo, termine in število oseb. Tako boste primerjali številne apartmaje in si zagotovili poceni najem apartmaja ali hotelske sobe. Preverite ponudbo!
Booking.com

Apartmaji na slovenski obali in ostali Sloveniji

Kljub temu, da velja Portorož za najbolj priljubljen del slovenske obale, najdete številne zanimive apartmaje tudi v drugih mestih na obali in drugje po Sloveniji. Pestro ponudbo apartmajev na slovenski obali najdete tudi v Piranu, Izoli, Ankaranu in Kopru.

Zraven tega lahko preverite tudi druge kraje in regije: Ljubljana, Maribor, Bled, Kranjska Gora, Bovec, Bohinj, Goričko, …

Apartmaji na Hrvaškem

Zraven Portoroža in slovenske obale lahk preverite tudi številne apartmaje na Hrvaškem. Vpišite kraj ali regijo, ki vas na Hrvaškem zanima in preverite ponudbo in cene apartmajev. Na povezavi si lahko apartma zelo enostavno in brezplačno tudi rezervirate.

Drugi kraji in države

Na enak način lahko preverite vse druge kraje in države. V iskalnik vpišite kraj ali regijo, željene termine in dobili boste seznam prostih apartmajev in drugih namestitev, ki si jih lahko najamete.