≡ Menu

Vikend paket v Portorožu

V zadnjih dneh oktobra lahko še vedno ujamemo kakšen lep vikend s sončnim vremenom in takrat je še bolje, če smo nekje na morju, npr. v Portorožu. Pred nami sta kar dva vikenda, ki se jih izplača izkoristiti in se odpraviti na kratek potep na slovensko obalo.

  Za ogled vikend paket ponudbe kliknite tukaj

Prijavite se tudi na email akcije z vpisom na desni strani in ne zamudite ugodnih vikend poketov v Portorožu.

Spodaj smo zato za vas pripravili dve možnosti za vikend med 25.10 in 27.10. Tuakj lahko najdete kar nekaj apartmajev v Portorožu, ki stanejo pod 100€ za dve osebi za dva dni. Med ugodnimi je tudi apartma Maygut, ki smo jih že predstavili na naši strani. Preverite ponudbo apartmajev na spodnji povezavi.

Preverite ceno in več fotografij ->

Za naslednji vikend je nekoliko težje najte prost apartma, saj je veliko že zasedenih. Kljub temu ga lahko najdete že za 80€ za vikend paket. V kolikor pa bi radi bolj udobnega, pa boste za njega odšteli okoli 140 do 180€

Preverite ceno in proste termine

Preverite tudi apartmaje v Portorožu, ki smo jih objavili na prvi strani in mogoče med njihovimi opisi najdete kakšnega, ki vam ustreza. Seveda pa lahko vedno izbirate tudi med drugimi dnevi, za kar lahko uporabite naš iskalnik apartmajev na desni strani in tako vpišete željene dneve.

Naslednja objava:

Predhodnja objava: